U POŽARU STANA U OSIJEKU SMRTNO STRADALA STARICA: / Vatra je krenula s plamenika plinskog štednjaka

Image
Foto: ilustracija, Slavko Midžor/PIXSELL

Provedenim policijskim očevidom isključen je tehnički uzrok nastanka požara te je utvrđeno da se požar, s plinskog plamenika štednjaka, proširio na kuhinju koja je djelomično opožarena

16.4.2021.
10:41
ilustracija, Slavko Midžor/PIXSELL
Play logo

U požaru stana, koji se u četvrtak dogodio u Osijeku, smrtno je stradala 87-godišnja vlasnica, izvijestila je u petak osječko-baranjska policija. Požar je buknuo oko 10 sati u stanu u vlasništvu 87-godišnjakinje, a ugasili su ga vatrogasci osječke Javne vatrogasne profesionalne postrojbe (JPVP).

Vatrogasci pronašli tijelo mrtve žene

Provedenim policijskim očevidom isključen je tehnički uzrok nastanka požara te je utvrđeno da se požar, s plinskog plamenika štednjaka, proširio na kuhinju koja je djelomično opožarena. U unutrašnjosti opožarenog stana pronađeno je tijelo smrtno stradale 87-godišnje vlasnice, a uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

U požaru je nastala materijalna šteta oko sedam tisuća kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se izvješće o događaju, navode u osječko-baranjskoj policiji.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo