POKRAJ VUKOVARA / U Borovu pijan ranom zorom puštao četničke pjesme. Susjedi ga prijavili, a onda je stigla policija

Image
Foto: RTL Danas/Screnshoot

Policija je po dojavi izašla na teren i uhitila muškarca (45) te ga zadržala u prostorijama policije do otriježnjenja

8.7.2024.
16:36
RTL Danas/Screnshoot
VOYO logo

Terasa obiteljske kuće u Borovu kraj Vukovara. Noć sa subote na nedjelju. Skupila se ekipa i krenula je fešta. I ništa to ne bi bilo sporno da glasna glazba susjedima nije ometala san. I to ne bilo kakva glazba. Iz zvučnika su treštale, doznajemo, četničke pjesme.

Iz PU vukovarsko-srijemske samo su kratko priopćili da su po dojavi o narušavanju javnog reda i mira proveli kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom (45) iz Borova, da se sve zbilo u 5.30 na terasi i da je počinitelj na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir reproducirajući pjesme nedozvoljenog sadržaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počinitelj prekršaja je uhićen i utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu (1,96 g/kg) zbog čega je bio smješten u posebne prostorije Policijske postaje Vukovar do prestanka djelovanja opojnoga sredstva. Zbog počinjenih prekršaja iz članaka 5. i 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, okrivljenik je doveden uz podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu u Vukovaru", stoji u priopćenju PU Vukovarsko -srijemske.

O kojim se točno četničkim pjesmama radilo nismo uspjeli doznati. Možda hitovima 'Spremte se, spremte četnici', 'Živ je Draža, nije umro', 'Dinaro, srpska goro', 'Dođi kući, vojvodo (Đujiću)'….

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vučić je četnik početnik, a Pupovac je etno poduzetnik'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo