TKO JE UBOJICA IZ PULE? / 'Nisam ga doživljavao kao agresivca, ali jednom kad su ga izbacili iz kluba pokušao je nešto...'

Image
Foto: Duško Marušić/Pixsell

Jedan Puljanin otkrio je životne navike 32-godišnjeg Edina Sedića koji je osumnjičen za ubojstvo Nijemca u Puli

19.7.2019.
17:29
Duško Marušić/Pixsell
Play logo

Nakon što je 32-godišnjem Edinu Sediću određen jednomjesečni pritvor zbog ubojstva 23-godišnjeg njemačkog turista u noći s utorka na srijedu u Puli, u medijima se objavljuje sve više detalja iz njegova života. Ranije su mediji prenosili izjave turista u kampu na Puntiželi koji su promatrali njegovo uhićenje, kako je "čudan", a Jutarnji je kontaktirao njegovu majku, koja je rekla kako je on "bolestan".

Novinarima Glasa Istre javio se njegov poznanik, čovjek koji je nekoliko puta susreo osumnjičenog Sedića. Iznio je zanimljive detalje iz njegova života, koji se djelomično poklapaju s izjavom jedne djevojke koju je u noći ubojstva čovjek s psom tražio cigaretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

Pula: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista

Image

Pula: Privođenje osumnjičenog za ubojstvo njemačkog turista

Žicao po klubovima

"Edo je znao proći do Rojca, obići par klubova i udruga… Bio je malo čudan, ali ne mogu vjerovati da je ubio čovjeka", kazao je spomenuti poznanik za Glas Istre.

"Iako je navodno radio u nekom second hand shopu u Puli, često je bio bez novaca pa bi žicao cigarete, što je ljudima išlo na živce. U Pulu je došao živjeti prije nekoliko mjeseci, a često je s biciklom i psom dolazio u Društveni centar Rojc. Pokušavao je raditi neku glazbu, nešto po uzoru na Marleyja. Nisam ga doživljavao kao agresivca, ali sam ga jednom prilikom, kada su ga izbacivali iz nekog kluba jer je stalno žicao, vidio da vičući nešto nesuvislo pokušava kontrirati", ispričao je ubojičin poznanik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo