OGLAS

grad pun nasilja / Tinejdžeri siju strah po Varaždinu: 'Daj sve što imaš!' Tukli ga po glavi, s nogu skinuli tenisice, uzeli i jaknu

Image

Dvojac (15 i 16 godina) zatražili su 24- godišnjaka da im da sve što ima, a onda su ga fizički napali udarajući ga rukama po glavi. Kad je pao na tlo, uzeli su mu tenisice i jaknu u kojoj se nalazio mobitel

5.12.2023.
10:41
VOYO logo

Policajci PP Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika (15 i 16 godina), koji su, kako se sumnja, prošli petak malo prije 23 sata, prvo u ulici Vatroslava Lisinskog, a potom i na bedemu Starog grada u Varaždinu, počinili razbojništvo nad 16-godišnjakom i dvojicom 17-godišnjaka.

Najprije su prišli 16-godišnjaku u ulici Vatroslava Lisinskog te ga je jedan od njih rukom uhvatio oko vrata i zatražio da mu da novac. Žrtva se nekako uspjela osloboditi i pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga su na bedemu Starog grada prišli dvojici 17-godišnjaka s leđa te ih fizički napali i tražili novac od njih. Pritom su jednom od njih istrgnuli novčanik iz ruke i pobjegli s mjesta događaja", priopćili su iz PU varaždinske.

Također, policija sumnja da su 15-godišnjak i jedan od 16-godišnjaka, dva dana kasnije oko 3.45 sati u Varaždinu, Zavrtnica, počinili razbojništvo nad 24-godišnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navedeni su prišli oštećenom te zatražili da im da sve što ima, na što su ga fizički napali udarajući ga rukama po glavi. Kad je pao na tlo, isti su mu s nogu skinuli patike, a potom i jaknu u džepu koje se nalazio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 3 000 eura", naveli su iz varaždinske policije.

Pogledajte video: Tko je i zašto iz trgovine kod Varaždina ukrao stari kruh? Nije prvi put. 'Ja ga ne bi jeo, jedino bi svinjama dao'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Brak na prvu
Dosje Jarak
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Sluga naroda
Zlatni dečko
default_cta
Megadance
Južni vetar
Gabby
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Oklada stoljeća
VOYO logo

Telegram

Image

Zadranin koji je zalio SDP-ovce tekućinom sada je uhićen zbog - izazivanja požara

Telegram

Image

Zadranin koji je zalio SDP-ovce tekućinom sada je uhićen zbog - izazivanja požara