Tijekom noći na nedjelju došlo je do požara na vikendici u Puričanima nedaleko od Bjelovara.

U požaru su smrtno stradale dvije osobe, izvijestila je upravo PU bjelovarsko-bilogorska županija, javlja Bjelovar Live. Detalji tragedije bit će poznati nakon što policija obavi očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika. Prema neslužbenim informacijama portala Bjelovar.live radi se o dvojici mladića u dvadesetim godinama života. Oni su se, prema zasad dostupnim saznanjima, ugušili od dima.

Kako neslužbeno doznaje Mojportal.hr, navodno se u subotu navečer okupilo manje društvo u vikendici, a nakon što su svi otišli svojim kućama, dvojica mladića ostala su tamo prespavati. Tijekom noći je, iz još nepoznatog razloga, došlo do požara u kojem su dvojica mladića izgubila život.

"Dobili smo dojavu u 5.13 sati od Centra 112 o požaru vikendice u Puričanima. Dolaskom ekipe na mjesto događaja zatečena je vikendica u razbuktaloj fazi. Pregledom objekta pronađene su dvije smrtno stradale osobe", kazao je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara Davor Đalog za Moj portal.