UBOJICA JE TRI ŽENE I DIJETE (10) UBIO PRED KUĆOM PA U KUĆI NASTAVIO POHOD: / 'Čuo sam pucnjeve, a onda su se čuli jauci'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

'Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnjeve.

2.8.2019.
8:02
Marin Tironi/PIXSELL
Play logo

Nezapamćeni zločin dogodio se sinoć u novozagrebačkom naselju Kajzerica gdje je muškarac, kojemu još nije objavljen identitet, u obiteljskoj kući ubio šestero ljudi, a potom u Brezovici počinio samoubojstvo nakon što ga je policija ondje locirala i došla uhititi.

On je ubio tri žene, dvojicu muškaraca i desetogodišnjeg dječaka, a ostala je živa jedino sedmomjesečna beba. Policija zasad ne otkriva detalje ovog zločina, ali nagađa se da je motiv bila ljubomora. Navodno je ubojica bivši suprug jedne od žena koje je ubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠESTEROSTRUKI UBOJICA POČINIO SAMOUBOJSTVO! /

Policija ga je pronašla u Brezovici, ubio se tijekom uhićenja

Image
ŠESTEROSTRUKI UBOJICA POČINIO SAMOUBOJSTVO! /

Policija ga je pronašla u Brezovici, ubio se tijekom uhićenja

Galerija

'U šoku smo, ovo je inače miran kvart'

Jutro nakon strašnog krvoprolića, stanari Cimermanove ulice na Kajzerici gdje se zločin dogodio, očekivano su u šoku.

"U šoku smo, ovo je inače miran kvart", kazali su jutros neki od njih za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoćnji zločin jedan je od najstrašnijih koji se dogodio u proteklih 30 godina. Jutarnji list piše da se ubojica, nakon što je ubio šestero osoba, dao u bijeg, a policija ga je oko 4 sata ujutro locirala u Brezovici. U potrazi za njim bile su angažirane jake policijske snage, a ključne punktove u Zagrebu nadzirali su policajci naoružani oružjem s dugim cijevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žene i dječak ubijeni ispred kuće, muškarci unutra

Na poprištu zločina, doznaje Jutarnji list, tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, dok su tijela dvojice muškaraca pronađena u kući - jedno u sobi, a drugo u hodniku. Sedmomjesečno dijete koje je policija zatekla na mjestu zločina, zbrinuto je i neozlijeđeno.

Načelnik zagrebačke policije Marko Rašić rekao je da je beba "neozlijeđena i zbrinuta". Na adresi na kojoj se dogodio nezapamćeni zločin u zadnje vrijeme nije bilo prijava niti razloga za dolazak policije. Posljednja "intervencija" zabilježena je 2011., ali se, kaže Rašić, radilo o događaju koji se ne dovodi u vezu s ovim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čuo sam hice, nije bila rafalna paljba'

"Bio sam na balkonu kad sam čuo pucnjeve. Sigurno su bili iz pištolja, a onda su se čuli jauci. Ženski. Po zvukovima koji su dopirali činilo mi se kao da dopiru negdje od Hendrixova mosta. Minutu kasnije, u 21.21 nazvao sam prijatelja i rekao da sam upravo čuo pucnjavu. Nisam mogao vidjeti nikakve bljeskove od ispaljenih hitaca, ali sam to jasno čuo. Nije bila rafalna paljba", kazao je za Jutarnji list jedan očevidac pucnjave.

"Prije toga nisam ništa čuo, ali vriskovi koji su se čuli dopirali su iz kratkog dijela ulice koja izlazi s jedne strane na Remetinečku, a s druge strane na Ulicu Radoslava Cimermana. Na balkon sam izašao jer sam očekivao goste, ali nakon što sam čuo pucnjavu rekao sam im da ne dolaze. Ubrzo je došla policija koja nam je zabranila da prilazimo mjestu zločina", ispričao je isti očevidac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pucnjave, kaže, nije čuo zvuk ikakvog automobila koji bi se brzo udaljavao s mjesta zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubio ih kalašnjikovim?

"Navodno je došao i s kalašnjikovom ih pobio. Ovo je strašno. Evo, tresem se otkad sam čula", rekla je uznemirena stanarka Kajzerice za Dnevnik.hr.

shimmer fallback
shimmer fallback
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo