DETALJI ZLOČINA U IVANCU / Susjedi šokirani ubojstvom starije žene: 'Nismo čuli buku, samo je odjednom došla policija'; Priveden je žrtvin sin?

Image
Izvor: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

'Bila je bolesna i trebala joj je stalna njega. Njezin sin je puno radio te sam mu govorio da je smjesti u dom gdje će imati stalnu medicinsku njegu, ali on je tu pomisao odbijao', kaže prvi susjed ubijene žene

12.3.2023.
20:33
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Varaždinska policija privela je jednu osobu zbog sumnje u ubojstvo 70-godišnje Đ.K. u Ivancu. Zločin se dogodio u subotu, 11. ožujka, a policija je dojavu dobila oko 20 sati. U stanu je pronađeno tijelo žene, a zbog sumnje da nije preminula prirodnom smrću, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu zatražio je obdukciju kojom je utvrđeno da je 70-godišnjakinja žrtva kaznenog djela.

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva, u Policijsku upravu varaždinsku privedena je jedna osoba - priopćila je policija. 24 sata pišu kako se neslužbeni doznaje da je privedeni žrtvin sin M. K..

Image
ŽRTVA KAZNENOG DJELA /

Užas u Ivancu: Mrtvu ženu pronašli u stanu, policija je privela jednu osobu

Image
ŽRTVA KAZNENOG DJELA /

Užas u Ivancu: Mrtvu ženu pronašli u stanu, policija je privela jednu osobu

'Prije godinu dana imala je moždani udar'

Susjedi ubijene žene su, dakako, šokirani.

''Ne možemo vjerovati da je bilo ubojstvo u našoj zgradi. To je užas, pravi užas'', kazao je za 24 sata prvi susjed žrtve .

''Bila nam je susjeda više od 30 godina. Imala je sina jedinca s kojim je živjela, a muž joj je umro prije deset godina. Nesretnica je prije godinu dana imala moždani udar pa se nije mogla kretati. Bila je i u pelenama'', dodaju susjedi i ističu da žena nikamo nije izlazila.

'Ne možemo vjerovati da bi je sin ubio'

Također kažu da je bila dobra osoba i da nikad nikome nije učinila ništa nažao.

''Nismo čuli nikakvo lupanje ili vikanje. Samo je odjednom policija došla ovdje i ušla u njezin stan te su nakon nekog vremena priveli njezinog sina. Nikad nije policija dolazila kod njih zbog nekih problema. Nikad nismo čuli niti vidjeli da je bilo nekih elemenata nasilja. Ništa nam nije jasno. Ne možemo vjerovati da bi je sin ubio, ali nikad ne reci nikad'', kazao je žrtvin susjed.

On kaže da je nedavno razgovarao s njezinim sinom o tyome da ženu ženu smjeste u dom.

''Bila je bolesna i trebala joj je stalna njega. Njezin sin je puno radio te sam mu govorio da je smjesti u dom gdje će imati stalnu medicinsku njegu. On je radio cijeli dan, a ona je bila sama doma. Mi smo pomagali koliko smo mogli, ali je on odbijao takvu pomislio iako je imao financijsku mogućnost. Rekao mi je: Ne mogu svoju mamu smjestiti u dom, ona mi je ipak mama'', kazao je susjed za 24 sata.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču