Play ponuda

Javila se Simona: Ja se ne skrivam, svi znaju gdje živim

shimmer fallback
20.1.2015.
19:49
Play ponuda

Riječ je o tvrtki kojoj je Ante Gotovac bio direktor, te je tu svoju funkciju, prema optužnici, zlorabio od sredine veljače 2008. do sredine siječnja 2009. godine.

Tada je, tvrdi tužiteljstvo, neosnovano podizao novac s računa, oštetivši firmu za ukupno 822.200 kuna. Danas je svjedočila bivša pomoćnica u računovodstvu Gotovčeve tvrtke, A.I., koja je imala pravo raspolagati novcem sa službenog računa, no nikada to nije činila bez naloga direktora, piše Novi list.

Ne zna adresu bivše supruge

Prema njezinim riječima Gotovac je uvijek potpisivao isplatnice za novac što ga je preuzimao. Međutim, potvrdila je i isplatu sto tisuća kuna što ih je Ante Gotovac prebacio iz jedne svoje tvrtke u drugu.

Sama Simona Gotovac, čiju adresu stanovanja ne zna ni njezin bivši muž, trebala bi se o svemu tome očitovati u nastavku procesa.

Simona Gotovac se oglasila na Facebooku. Kaže kako nije istina da nitko ne zna gdje se nalazi.

Njenu poruku prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji! Molim vas od srca nemojte mi slati poruke, linkove, slike iz 24 h ili drugih portala, TV.. Ili slično što ima veze s Antom ( policijom, sudovima...). Ja se NE skrivam, svi znaju gdje živim i kakav život 3 godine vodim! I neću se opravdavati nikome samo Bogu - mom Spasitelju! A što se tiče policije sad sam ih osobno zvala i znaju gdje živim! A žutilo, novine, ljudi koji su nažalost bez Boga, bez vjere, 'različiti suci' koji stalno kamenuju mene, me kao osobu ne zanimaju, ali kao kršćana i kao osobu koja je upoznala Boga me zanimaju. Jer svi su oni Božja djeca. I zato sve ovo prepoznajem kao Božji poziv da molim za one koji me progone, da molim za one koji lažu o meni, koji ružno pišu o meni, da molim za izgubljene koji nisu prepoznali i dopustili Gospodinu da uđe u njihov zivot. Želim vam obilje Božjeg blagoslova i mir Kristov neka vas prati!

Play ponuda
Play ponuda