SIN STEVE CULEJA IPAK SUDJELOVAO U TUČNJAVI: / Bespomoćnog mladića udarao nogom dok je ležao na tlu

Domagoj Culej osumnjičen je da je sudjelovao u tučnjavi udarajući Mikuljanova prijatelja nogom

31.8.2018.
19:58
Domagoj Culej, Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je Stevo Culej opovrgavao da je njegov sin sudjelovao u tučnjavi u kojoj je teško pretučen 21-godišnji Ivan Mikuljan iz Andrijaševaca, čini se da je i Domagoj Culej ipak dao svoj doprinos u incidentu, cipelarenjem Mikuljanova prijatelja, izvještava 24sata.

Naime, piše 24sata, sin saborskog zastupnika Steve Culeja osumnjičen je da je Mikuljanova prijatelja udarao nogom dok je bespomoćno ležao na tlu.

Ivan Mikuljan je i dalje u teškom stanju. Njegov bratić rekao je da tučnjava nije bila dogovorena i da je pregledao Ivanov mobitel.

"Nakon što mi je u ruke došao Ivanov mobitel, na kojemu se još osjeti miris krvi, pomno sam ga pregledao. Pročitao sam sve Ivanove odlazne i dolazne poruke i niti u jednoj nema riječi o dogovorenoj tučnjavi niti o tome što je bilo na kirbaju u Rokovcima. Mislim da je moj bratić otišao u Vinkovce a da nije znao da je pripremljena sačekuša ", rekao je Mikuljanov bratić.

Što se zapravo dogodilo?

Još uvijek nije jasno što se točno dogodilo. Prema rješenju Općinskog državnog odvjetništva, jasno je da je 17-godišnjak iz okolice Vinkovaca, prvookrivljenik, je u Vinkovcima šakom u licu udario Mikuljana koji je od jačine udarca pao na tlo i udario glavom. Što se dalje događalo nije jasno. Neki od sudionika rekli su da su onesviještenog Mikuljana tukli nogama u glavu.

Posljedica svega toga su ozljede opasne po život. Mikuljanu je slomljena jagodična kost, ozlijeđen mu je lijevi maksilarni sinus i imao je nekoliko krvarenja u mozgu koji mu je natekao, a zadobio je i prijelom lijeve očne šupljine.

Culej je tvrdio da Domagoj nije nanio ozljede Mikuljanu i najavio tužbe

‘Moj sin jest bio na tome mjestu gdje se dogodio incident, tijekom kojega je jedan mladić teško ozlijeđen, ali on nije s njim imao nikakav fizički kontakt. To se jasno vidi iz snimka nadzorne kamere koja se nalazi u neposrednoj blizini’, rekao je Culej za Večernji i najavio kako će tužiti medije koji su objavili informaciju da je teške ozljede mladiću nanio njegov sin.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali