SIN UBIO MAJKU? / U dvorištu kuće u Sesvetama pronađeno tijelo žene. Priveden sin: 'To je bilo strašno, svi smo sve vidjeli...'

U predvečerje je u naselju Kraljevečki Novaki pronađeno tijelo ženske osobe

3.9.2021.
19:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U petak je u sesvetskom naselju Kraljevečki Novaki došlo do tragedije.

Zagrebačka je policija izvijestila kako je u dvorištu obiteljske kuće oko 17 sati pronađeno tijelo ženske osobe.

Policija je priopćila da se radi o sumnji na ubojstvo. Navode kako je osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem djela obiteljski povezana sa žrtvom, te da je privedena.

Očevid i kriminalističko istraživanje su u tijeku.

Sin ubio majku sjekirom?

Susjedi nesretne žene za 24sata su ispričali kako su dobro poznavali obitelj koja je živjela u mjestu više od 20 godina. Žena je u kući živjela sa sinom kojeg je policija privela. Dio ulice u kojoj se tragedija dogodila je zatvoren.

Susjedi su ispričali kako su kroz prozor vidjeli golo tijelo susjede, a ubrzo je na teren stigla i policija. Kuću su opkolili te izveli sina za kojeg sumnjaju da je počinio stravičan zločin.

"Susjed policajac prvi je istrčao iz kuće i pozvao Hitnu pomoć i policiju. No, ženi nije bilo spasa. To je strašno, poznajem ih cijeli svoj život", rekla je jedna od susjeda za 24sata.

Hitna pomoć mogla je samo proglasiti smrt, prenio je drugi susjed. "I djelatnici Hitne su izgledali šokirano prizorima koje su vidjeli. Koliko sam uspio načuti njihove komentare, gospođa je bila izudarana do neprepoznatljivosti", posvjedočio je.

Policija je i ranije dolazila u tu kuću

Prvi susjed kazao je kako je policija i prije dolazila u tu kuću. "Muž pokojnice umro je prije nekoliko godina prirodnom smrću, iako ga je taj član obitelji nekoliko godina prije smrti pokušao zadaviti, pa je dolazila policija. Osumnjičeni je povremeno u Njemačkoj. S njima smo se pozdravljali na cesti, jer su nam susjedi, ali osim toga nismo primijetili da je agresivan prema pokojnici.

To je danas bilo zaista strašno. Svi smo vidjeli tijelo susjede, jer ga policajci nisu smjeli odmah pokriti. Glava joj je bila pokrivena majicom. Njezino tijelo ležalo je u dvorištu na prilazu kući", kazao je prvi susjed pokojnice.

Mještani kažu kako iz kuće nisu čuli svađe. "Znam ga otkad su gradili tu kuću prije 20 - ak godina. Kad je bio mlađi, bio je jak, no tablete su ga uništile. Hodao je jako sitnim korcima i gledao u pod. Ovo me potpuno šokiralo", zaključio je susjed.

'Čuli smo kako ona smiruje sina'

I Jutarnji je pričao sa susjedima nesretne žene. Neki su posvjedočili kako su čuli svađu, ali i da im se ona znala povjeriti da je sin znao dići ruku na nju. No nije ga htjela prijaviti.

"Ostali smo u šoku kad smo čuli policiju i Hitnu u ulici. Galama u tom dvorištu nije bila pretjerana, ali su se povišeni tonovi čuli i kako ona smiruje sina. Ne znam oko čega je bila prepirka, ali je oko 16 sati sve nakratko utihnulo. I onda nije prošlo dugo kad se začuo krik. Nakon smrti supruga jedva se oporavila i nastavila skrbiti o sinu. Nesretnica nam se inače znala povjeriti da je digao ruku na nju, a na upit je li prijavila policiji ili zašto ga ne prijavi, odmahivala je rukom i govorila: 'Pa obitelj smo. Znaš da nije dobro psihički. Ma bit će sve u redu", rekla je jedna susjeda.

Druga je kazala kako je žena sina štitila kao lavica. "Poznavala sam je u dušu i nemam riječi za ovo što ju je snašlo. I doista mi ne pada na pamet išta reći o toj obitelji jer živjeli su povučeno, sa svojim problemima i mukama. Samo ću reći da je sina štitila kao lavica", prisjetila se.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali