Play ponuda

SAMOUBOJSTVO U ZAGREBAČKOJ POLICIJSKOJ POSTAJI: / Osumnjičenik sam sebi presudio oružjem kojeg su mu prije toga oduzeli

Image
Foto: PU zagrebačka

U jednom trenutku muškarac, koji je do tada u potpunosti surađivao s policajcima te svojim ponašanjem nije pokazivao znakove da bi naudio njima ili sebi,

25.11.2020.
16:54
PU zagrebačka
Play ponuda

Stravičan događaj zbio se oko 13:23 u prostorijama Prve policijske postaje u Zagrebu kada je muškarac, nad kojim se provodilo kriminalističko istraživanje, počinio samoubojstvo vatrenim oružjem.

Prve informacije policije kažu da je za osumnjičenog tijekom istraživanja utvrđeno da posjeduje više komada vatrenog oružja koje je dobrovoljno predao prilikom pretrage doma, javlja PU zagrebačka.

Osumnjičenik ponašanjem nije pokazao da bi se ubio

Policajci su muškarcu oduzeli oružje pa započeli formalni postupak popisivanja vatrenog oružja u službenim prostorijama. U jednom trenutku muškarac, koji je do tada u potpunosti surađivao s policajcima te svojim ponašanjem nije pokazivao znakove da bi naudio njima ili sebi, naglom kretnjom uzima jedno vatreno oružje kako bi njime počinio samoubojstvo.

Po saznanju za događaj, glavni ravnatelj policije je uputio stručni policijski tim Ravnateljstva policije kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja. Policija javlja da će zagrebačko Županijsko odvjetništvo obaviti očevid na mjestu događaja.

Play ponuda
Play ponuda