OPIRAO SE PLJAČKI / Priveden 35-godišnjak koji je nakon svađe pokušao ubiti drugog muškarca na Autobusnom kolodvoru

Image
Izvor: Patrik Macek/Pixsell

39-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Rebro, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

15.3.2023.
18:49
Patrik Macek/Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrebačka policija privela je na kriminalističko istraživanje 35-godišnjaka koji je danas oko 2 sata na Autobusnom kolodvoru pokušao oštrim predmetom ubiti 39-godišnjaka.

Policija je izvijestila da je 35-godišnjak nakon svađe zadao 39-godišnjaku ubodnu ranu u predjelu abdomena, nakon čega je ozlijeđeni uspio pobjeći te se u obližnjoj Ulici grada Vukovara obratio prolaznici i zatražio je da pozove liječničku pomoć.

Unatoč kasnijim netočnim navodima ozlijeđenog o tijeku i okolnostima događaja, a koje je iznio prilikom prikupljanja obavijesti, policajci su vrlo brzo utvrdili identitet osumnjičenog koji je u blizini Autobusnog kolodvora uhićen oko 12,30 sati.

Pronađen oštri predmet

Kod njega je pronađen i oštri predmet za koji se sumnja da je njime ozlijedio 39-godišnjaka kojem je liječnička pomoć pružena u KBC Rebro, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Policija je ranije, nakon tek započetog kriminalističkog istraživanja, izvijestila da su dvojica nepoznatih muškaraca pokušala opljačkati 39-godišnjaka, no kako im se odupirao, jedan od njih ga je ubo oštrim predmetom i teško ga ozlijedio, što su u policiji okvalificirali kao pokušaj ubojstva.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču