Od posljedica trovanja ugljikovim monoksidom u obiteljskoj kući u zagrebačkom naselju Resnik, preminuo je 57-godišnji muškarac. PU zagrebačka priopćila je kako je sinoć oko 23 sata na području Maksimira u Ulici I. Resnik, u kući u vlasništvu 66-godišnjakinje, najvjerojatnije došlo do trovanja ugljikovim monoksidom sedam državljana Bosne i Hercegovine.

Od posljedica trovanja preminuo je 57-godišnjak. Ostalih šest otrovanih muškaraca starosti 42, 33, 26, 24, 22 i 21 godinu prevezeni su na bolničko liječenje u zagrebačke bolnice. Nakon očevida bit će utvrđen točan uzrok ovog tragičnog događaja.

Došli su u Zagreb radi posla

"Čuli smo da je jedan od dečki iz kuće zvao gazdu. Rekao je da im je svima zlo. Kad je nastala cijela gungula u ulici, vidjeli smo njega vani na trijemu dok je šest njegovih kolega na podu kuće ležalo u besvjesnom stanju. Puno vozila Hitne pomoći je došlo, samo su ulazili i izlazili, otvarali su se prozori. Došli su i policajci i vatrogasci. Jednog po jednog su odnosili prema vozilima Hitne, dok su jednog mladića i reanimirali. Strašno je sve to izgledalo. Jadni ljudi. Došli su u Zagreb trbuhom za kruhom i onda ih ovo snađe", rekao je jedan susjed za Jutarnji.