POLICIJA UPALA U KUĆU U KONVALIMA I IMALA ŠTO VIDJETI: / Našli su minu, streljivo, drogu i opremu za uzgoj opijata

Image
Foto: Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Policija je u kući 36-godišnjaka iz Konavala pronašla minu, streljivo, indijsku konoplju, marihuanu i opremu za uzgoj zbog čega su on i 60-godišnji član njegove obitelji zaradili kaznene prijave

31.7.2020.
11:20
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Play logo
Play logo

Općinski sud u Dubrovniku naložio je prošloga utorka pretres kuće 36-godišnjaka iz Konavala. Policija je u njoj pronašla arsenal oružja, droge i opreme za njen uzgoj. Na popisu pornađenih stvari našla se jedna trenažna mina, 106 komada streljiva, inzulinska šprica s manjom količinom ulja kanabisa, 119 stabljika indijske konoplje, 1,5 kilogram marihuane i oprema za proizvodnju marihuane, odnosno 12 reflektora, četiri ventilatora, sklopka za ventilator, dva grijača i prijenosna klima, doznaje Dubrovački dnevnik.

Istraživanjem je utvrđeno da sve pripada 36-godišnjaku pa je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te ga pritvorila. Pronađeno oružje je, pak, pripadalo 60-godišnjem članu obitelji koji je zaradio kaznenu prijavu zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabave oružja i eksplozivnih tvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo