POLICIJA SE OGLASILA O SLUČAJU TEŠKO OZLIJEĐENE DJEVOJČICE: / 'Otac je bio prijavljivan za nasilje, ali detalje zasad ne znamo'

“Nakon ispitivanja roditelji će biti upućeni nadležnom državnom odvjetništu te će se odlučivati o zatvoru", kaže glasnogovornik policije

2.4.2021.
13:27
Martina Popovčić/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti stradavanja dvogodišnje curice kojoj se liječnici bore se žitov u Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Nakon toga će protiv roditelja biti podnesena odgovarajuća prijava.

“Roditelji su uhićeni i zasad ih se tereti za kazneno djelo povrede djetetovih prava iz Stavka 3. Kaznenog zakona za koje je predviđena kazna od jedne do osam godina zatvora. Ostala djeca iz obitelji su rješenjem centra za socijalnu skrb smještena u udomiteljsku obitelj”, rekao je glasnogovornik brodsko-posavske policije Damir Brezić.

Dodao je kako su dojavu primili u srijedu. Jučer su uhićeni 27-godišnji otac i 24-godišnja majka. Otac je prije sankcioniran zbog nasilja u obitelji. Nije bio nasilan rema djeci, bio je nasilan prema supruzi.

“Nakon ispitivanja roditelji će biti upućeni nadležnom državnom odvjetništu te će se odlučivati o zatvoru. Otac je bio prijavljivan za nasilje, ali o detaljima sada ne raspolažem”, objasnio e Brezić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali