Splitska i sinjska policija uhitila je tri preprodavača heroina, marihuane i amfetamina koje je nakon završenog kriminalističkog istraživanja odvela pritvorskom nadzorniku, doznaje se u policiji.

Prvi slučaj zabilježen je u Splitu gdje je uhićen 59-godišnjak koji je u stanu imao 12,4 grama heroina, digitalnu vagu za precizno mjerenje i 4900 kuna za koje policija sumnja da je zaradio prodajom droge. Tijekom kriminalističkog istraživanja prijavljena su i dvojica njegovih kupaca jer im je tijekom siječnja prodao heroin koji im je pronašla policija.

Gotovo u isto vrijeme sinjska policija istraživala je tri mladića, od kojih su dvojica osumnjičena za preprodaju droge. Slučaj su otvorili u srijedu kada su od 21-godišnjaka oduzeli 1,5 grama amfetamina, 64 grama marihuane i dvije digitalne vage za precizno mjerenje koje je imao u kući na području Trilja. Od 20-godišnjaka su prilikom pretrage kuće, također na području Trilja, pronašli 25,4 grama marihuane.

Policija je izvijestila kako sumnja da su dvojica kod kojih je pronađena droga prodali amfetamin i marihuanu 21-godišnjaku, kojeg su prethodno zatekli u Trilju s 1,1 gram amfetamina i 0,6 grama marihuane te ga prekršajno prijavili.