PLJAČKA U ZAGREBU: / Maskirani i naoružani trojac presreo kombi zaštitarske tvrtke pa ekspresno uhvaćen u policijskoj potjeri!

Image
Foto: Pixsell

U Zagrebu je jutros opljačkan kombi jedne zaštitarske tvrtke, no lopovi su ubrzo uhvaćeni.

18.12.2017.
10:03
Pixsell
VOYO logo

Galerija

Image

POLICIJSKA POTJERA: Uhićeni naoružani razbojnici koji su presreli kombi zaštitarske tvrtke

Image

POLICIJSKA POTJERA: Uhićeni naoružani razbojnici koji su presreli kombi zaštitarske tvrtke

Nakon što su opljačkali kombi, u kojem je najvjerojatnije bio novac, u istočnom dijelu Zagreba uhićena su trojica razbojnika. Riječ je o brzoj intervenciji policije, nakon što je maskirani i naoružani trojac presreo kombi zaštitarske tvrtke u Ulici grada Gospića na zagrebačkom Žitnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepad se, kako doznajemo, dogodio nešto prije osam sati, a policajci su, čim su dobili dojavu, krenuli u potjeru.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je za Net.hr da su uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s prepadom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar pohvalio policajce

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović pohvalio je policajce koji su u ponedjeljak uhitili trojicu osumnjičenih za razbojništvo nad zaštitarima i oružanu pljačku dostavnog vozila u Ulici grada Gospića na zagrebačkom Žitnjaku.

"Iskoristio bih priliku i pohvalio policijske službenike za jednu promptnu, odlučnu i profesionalno izvedenu akciju u kojoj nijedan građanin nije bio ugrožen, čime je policija pokazala još jednom da je spremna i sposobna nositi se s najozbiljniji izazovima i održavati red i sigurnost u RH", izjavio je ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocijenio je da je policija "žurnom, pravovremenom i koordiniranom akcijom uhitila trojicu napadača" koji su nešto ranije izveli oružanu pljačku.

"Koordinacija se sastojala u tome da su sve raspoložive snage temeljne, interventne, specijalne i kriminalističke policije uz pomoć helikopetra locirale napadače i uhitile ih. Istraga se širi", izjavio je ministar Božinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo je to razbojništvo nad dostavljačima novca nakon onog koje se dogodilo prošli tjedan, kada su ispred poslovnice Erste banke na Vrbiku napadnuti dostavljači koji su prenosili novac iz kladionice.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo