Pijana vračara drugi put 'prebila' susjedin Golf

shimmer fallback

Zbog napada na svoj automobil marke Golf u noći s nedjelje na ponedjeljak, 45-godišnjakinja je policiji prijavila 41-godišnju susjedu.

26.5.2010.
13:27
Play logo

No, to nije prvi put da 41-godišnja Vesna R. napada predmete u vlasništvu 45-godišnjakinje.

Gotovo identična stvar dogodila se prije točno mjesec dana. Prošlog tjedna, kako je izvijestio KAportal ratoborna gospođa Vesna razbila je prozorsko staklo na susjedinom stanu, a potom joj je razbacala lončanice i uništila cvijeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravila je štetu od oko 1200 kuna, a dobila je i dvije prijave, prekršajne zbog remećenja javnog reda i mira, te kaznene zbog oštećenja tuđe stvari. Alkohol je u ovim napadima odigrao vrlo važnu ulogu.

Vesna R. s policijom je 'na ti' već godinama, otkako su počeli istraživati njezin hobi na kojemu je zaradila bogatstvo, tjeranje uroka i ostale vradžbine.

Prije nekoliko godina osuđena je uvjetno na godinu dana zatvora zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina, a u ovom trenutku na Općinskom sudu u Karlovcu zbog prijevara vodi se nekoliko postupaka. Zbog prijevare joj se sudi i na sudu u Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru istjerivačice uroka započela je oglasima u nedavno ugašenom tjedniku Arena, a lakovjerne gospođe kao da su se trudile koja će joj poslati više novaca i ostaviti više nakita ne bi li zadržale supruga i pronašle ljubav svog života, piše KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201004260327006

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo