VIŠE OZLIJEĐENIH / Pijan stisnuo gas i izazvao darmar u Sv. Ivanu Žabnom: Pokupio most i uletio u kafić

Image

Teško je ozlijeđen mladić koji je bio suputnik te zaposlenica ugostiteljskog objekta

17.6.2024.
10:39
VOYO logo

Pijan i prebrz bio je 28-godišnjak koji je u nedjelju u večernjim satima izazvao potpuni kaos u Svetom Ivanu Žabnom kada je teretnim vozilom završio doslovno u ugostiteljskom objektu pri čemu je više njih ozlijeđeno.

Kako su izvijestili iz policije, mladi je vozač prebrzo vozio te udario u stupić, potom je udario betonski most te zgradu ugostiteljskog objekta. Doslovno je parkirao vozilo u kafić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U kaosu koji je nastao teško je ozlijeđen 19-godišnji suputnik koji je bio istom teretnom vozilu, a pomoć liječnika zatražila je i 37-godišnja zaposlenica ugostiteljskog objekta. Vozaču su izmjerili 1,78 promila alkohola u krvi, a u Općoj bolnici Koprivnica uzeli su su mu uzorke urina i krvi. "Vozač je uhićen i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", zaključili su iz policije.

Image
Foto: RTL

Portal ePodravina objavio je fotografije čitatelja iz kafića u koji je uletio vozač teretnog vozila i na njima se vidi potpuni krš i lom, pod je prekriven prašinom, ciglama i žbukom, a na podu je i izbijeni prozor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO Vatrena buktinja u Zagrebu: Vatrogasci zatvorili plin u obiteljskoj kući

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo