ŠTO SU NAUMILI? / Petorica torcidaša uhićeni na autocesti A1. Na utakmicu u Split jurili s arsenalom za premlaćivanje

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Pronađeno je 10 teleskopskih palica, četiri kabela, par bengalki i pepper sprejeva. Radi se o petorki iz Splita i okolnih mjesta među kojima su 19-godišnjak, 20-godišnjak, 22-godišnjak, 23-godišnjak i 26-godišnjak. Kako su rekli iz PU zadarske, nad mladićima se trenutno provodi obrada

26.3.2023.
18:55
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Zadarska je policija uhitila petoricu torcidaša u subotu, 25. ožujka oko 19 sati, na autocesti A1, javlja Slobodna Dalmacija. Jurili su prema Splitu na utakmicu reprezentacije s automobilom punim arsenala za premlaćivanje. Pronađeno je 10 teleskopskih palica, četiri kabela, par bengalki i pepper sprejeva.

Radi se o petorki iz Splita i okolnih mjesta među kojima su 19-godišnjak, 20-godišnjak, 22-godišnjak, 23-godišnjak i 26-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima nad ovim sobama se trenutno provodi obrada, a njihovo vozilo je zaustavljeno na cesti A1 između čvorišta Zadar 1 i Zadar 2. Informacije u medije o ovom događaju nismo davali i upravo zbog toga što obrada nad osobama još uvijek traje", rekla je Ivana Grbin, glasnogoovrnica PU zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo