OVO JE MUŠKARAC KOJI JE POKUŠAO OTETI CURICU PRED ŠKOLOM: / 'Tvoja me majka poslala po tebe'

8.11.2017.
21:13
Screenshot/RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U međuvremenu su u javnost dospjele fotografije uhićenog muškarca, a mnoga djeca, kako tvrde, prepoznala su ga jer im je već ranije znao prilaziti i dobacivati lascivne primjedbe, doznaje RTL.

I ranije bilo incidenata pred ovom školom

"Tvoja me majka poslala po tebe", navodno je tim riječima napasnik pokušao nagovoriti djevojčicu da ode s njim, a potom ju je uhvatio za ruku, no ona se, nasreću, uspjela otrgnuti i pobjeći u školu.

POLICIJA IDENTIFICIRALA MUŠKARCA KOJI JE POKUŠAO OTETI DJEVOJČICU ISPRED ŠKOLE: ‘Roditelji, oprez, ali ne širite paniku’

Roditelji u panici

Iako su se roditelji uspaničili, iz policije poručuju kako nema razloga za zabrinutost, a demantirali su i medijske navode da je napadač djevojčici prijetio nožem.

Iako je roditeljima navodno bilo zabranjeno komunicirati s medijima, jedan se otac troje djece ipak odlučio obratiti novinarima pa im je rekao kako ovo nije prvi incident koji se vezuje uz ovu zagrebačku osnovnu školu.

"Tu su klinci našli neki leš, u okolici škole. Znači, tu je problem što ima bolesnika koji hodaju okolo", rekao je za RTL, dodavši da "djeca nisu sigurna tamo gdje bi morala biti, u školskim i vrtićkim dvorištima".

Iz policije nisu htjeli dati informaciju je li muškarac zadržan u pritvoru, potvrdili su tek da su s njim obavili obavijesni razgovor.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali