NEVJEROJATNO! / Bizaran zaokret u slučaju zapaljenog automobila osječke sutkinje: Uhitili su njezinog susjeda, ali pojavio se još neobičniji detalj

thumbnail

Sutkinja nije smjela govoriti o detaljima, ali je istaknula kako je "motiv toliko glup da je teško pojmiti', a sada se neslužbeno doznaje da je u pitanju susjedska svađa oko parkirališnog mjesta

13.4.2023.
20:37
Play logo

Za Osječanina kojega se sumnjiči da je zapalio automobil sutkinje Vlaste Šimenić Kova se traži istražni zatvor na istom sudu na kojem je sutkinja danas radila. Kao što se već i prije isticalo, palež auta nije imao veze s njenim poslom.

Sutkinja nije smjela govoriti o detaljima, ali je istaknula kako je "motiv toliko glup da je teško pojmiti', a sada se neslužbeno doznaje da je u pitanju susjedska svađa oko parkirališnog mjesta. Navodno, bio je ljutit jer se parkirala na mjesto s kojeg se ulazi u haustor zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UZ KAZNENU PRIJAVU /

Završeno kriminalističko istraživanje: Osumnjičeni za palež sutkinjinog vozila predan pritvorskom nadzorniku

Image
UZ KAZNENU PRIJAVU /

Završeno kriminalističko istraživanje: Osumnjičeni za palež sutkinjinog vozila predan pritvorskom nadzorniku

A kako doznaje RTL, čini se da je on bio i na samom očevidu. "Sve je to skupa izvan pameti", rekla je sutkinja, prenosi Danas. Dodaje da samo jedva čeka da sve to prođe.

Sabor ipak traži izvješće

Uhićen je muškarac i na Cresu kojeg se sumnjiči da je zapalio automobile policajaca, a ministar Božinović uvjerava da palež nema veze njihovim poslom, te da nema nikakvih indicija da su osumnjičeni u oba grada imali pomagače, kao ni da je palež netko naručio. Iako policija još podatke ne otkriva - neslužbeno, uhićena je osoba poznata stanovnicima Cresa.

Zato je unatoč policijskim informacijama, Saborski odbor za nacionalnu sigurnost zatražio SOA-ino izvješće i jedne i druge nesreće da budu sigurni radi li se zaista o slučajnosti ili je u pozadini nešto dublje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo