OTAC I SIN PRETUKLI DOSTAVLJAČA HRANE U ROVINJU: / 'Udarali su me šakama po glavi, nogama po ostatku tijela'

U rovinjskom naselju u petak su se sukobili 27-godišnji mladić koji je dostavljao hranu te 49-godišnji muškarac; dostavljač je prilikom sukoba zadobio ozbiljne povrede,

17.1.2021.
12:35
Pixsell/Ilustracija
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Istarska policija dobila je dojavu o incidentu u petak oko 13.45 koji je okarakterizirala kao remećenje javnog reda i mira. Sukobili su se 27-godišnji mladić koji je dostavljao hranu, 49-godišnji muškarac te njegov sin, javlja 24 sata.

Kako doznaje navedeni portal, dostavljač iz Rovinja zaustavio se u petak pola na kolniku, a pola na nogostupu da bi dostavio hranu stranci. Upalio je sva četiri pokazivača smjera, a druga su vozila nesmetano prolazila. No, takvo parkiranje se očito nije svidjelo rovinjskom ugostitelju koji je, nakon što je naručio hranu, dostavljača zajedno sa sinom napao, ozlijedio mu kralježnicu te uzrokovao nagnječenja i hematome na glavi.

Istarska policija potvrdila je za 24 sata kako je oko 13.45 u petak 15. siječnja zaprimila dojavu o incidentu u rovinjskom naselju Kukuletovica kojeg su okarakterizirali kao remećenje javnog reda i mira.

Dostavljač zadobio ozbiljne povrede

24 sata neslužbeno doznaje kako su se verbalno, a zatim i fizički sukobili dostavljač hrane i muškarac, a dostavljač je upućen na bolnički pregled. Protiv obojice će policija uputiti optužni prijedlog.

"Ugostitelj je u svojem Smartu prošao ulicom kada sam dostavljao hranu ljudima. Otvorio je prozor i započeo s napadom. Pitao me da zašto sam tako parkirao na što sam ja rekao da vozi dalje te dovršio predaju narudžbe. Nastavio je vožnju", ispričao je dostavljač za 24 sata.

"Potom kasnije u petak naručuje hranu. Međutim, odmah ću reći da ga hrana nije zanimala jer ju nije uzeo. Tata i sin izašli su iz kuće, a ja sam ušao u dvorište kako bi obavio posao. I tada otac kreće s verbalni napadom, vrijeđanjem, prijetnjama o razbijanju glave... Nakon što sam sjeo u auto, dobacio mi je još jednu pogrdnu riječ na koju nisam nisam uspio ostati ravnodušan i hladne glave već sam mu odgovorio istom mjerom. Zatim oni dolaze do moga auta, počinju me udarati šakama po glavi, nogama pa ostatku tijela. Zaradio sam višestruke prijelome, pomak nosa i septuma, trzajnu ozljedu vratne kralježnice, hematome po glavi, nagnječenje lijeve šake i uganuće lijevog gležnja", ispričao je detalje o ovom događaju dostavljač.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali