Play ponuda

OD AUTA NIJE OSTALO NIŠTA! Detalji stravične nesreće na Istarskom ipsilonu: / 'Primili smo vijest koja nas je sve duboko potresla...'

Image

Udarac je bio toliko jak da se Fiat Doblo prevrnuo te potom udario u ogradu za zaštitu od buke.

16.3.2021.
14:23
Play ponuda

Istarski ipsilon odnio je još dva života. Pola sata iza ponoći na dionici Ivoli – Rogovići u stravičnoj nesreći poginulo je dvoje ljudi, 31-godišnjak iz Matulja i njegov kolega, 31-godišnji Riječanin. Obojica su bili djelatnici zaštitarske tvrtke Securitas iz koje izražavaju duboku sućut obiteljima poginulih.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Nažalost, noćas smo primili vijest koja je sve nas u Securitasu duboko potresla. Za nas kao kompaniju koja njeguje iznimnu povezanost i bliske kolegijalne odnose među našim ljudima, ovo je iznimno težak i osjetljiv trenutak. Kolege koji su, nažalost, izgubili svoje živote, bili su neizostavan dio našeg tima. Misli svih zaposlenika Securitasa Hrvatska sada su uz obitelj poginulih. Želimo izraziti najiskreniju sućut i bezrezervnu podršku njihovim najmilijima u ovom teškom trenutku", navedeno je u priopćenju koje potpisuje Iva Funčić Lučić, direktorica marketinga i komunikacija tvrtke Securitas sa sjedištem u Zagrebu.

Image
DVOJE POGINULIH - VOZAČ NIJE BIO VEZAN: /

Autom sletjeli s Istarskog ipsilona, udarili u ogradu, prevrnuli se i zabili u bukobran

Udario u smjerokazni stupić i zaštitnu ogradu

Policijskim očevidom na mjestu stradavanja koji je potrajao do ranih jutarnjih sati utvrđeno je da se tragedija dogodila kada je 31-godišnjak, koji nije koristio sigurnosni pojas, upravljao vozilom Fiat Doblo, daruvarske registarske oznake, iz smjera čvora Ivoli u smjeru čvora Rogovići. Vozač je iz neutvrđenih razloga odjedanput skrenuo udesno izvan kolnika gdje je najprije udario u smjerokazni stupić, a zatim i u zaštitnu ogradu, piše Novi list.

shimmer fallback
shimmer fallback

Udarac je bio toliko jak da se Fiat Doblo prevrnuo te potom udario u ogradu za zaštitu od buke. Nažalost, u vozilu koje je smrskano gotovo do neprepoznatljivosti, vozač i suvozač nisu imali nikakve šanse te su preminuli na mjestu.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Nadležno državno odvjetništvo koje je rukovodilo očevidom naložilo je obdukciju nad tijelima stradalnika. Za vrijeme trajanja očevida promet na dionici autoceste od čvora Ivoli do čvora Rogovići bio je u prekidu do 6 sati.

Play ponuda
Play ponuda