'Nisam kriv, a dobio sam bozicnu cestitku na 2.100 kuna!'

'Policija, umjesto da jace kontrolira zarisne crne tocke kojih je prepuna zupanija, regulira promet na parkiralistu i naplacuje kazne, a mene je tako u Solinu sokirala kaznom od 2.

6.12.2014.
11:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Na kazni pise da sam se ukljucio u jednosmjernu cestu krenuvsi u pogresnom smjeru. Medutim, kad izlazite s ovog prostora, gdje se nalazi niz trgovina, gdje sam i ja bio tog jutra u kupnji, nema ni jednog znaka koji vas obavjestava da je obavezan smjer ulijevo", ispricao je Kokeza novinarima Slobodne Dalmacije koje je doveo i na mjesto dogadaja, u Hektorovicevu 38.

"Pogotovo jer do ducana nisam dosao tom jednosmjernom prometnicom, gdje je na pocetku znak obveznog smjera, nego drugom cestom, gdje nista ne pise i gdje te nista ne navodi da izlazis na jednosmjernu.

'Ukojem to prometnom prirucniku pise?'

Policajac, izgleda, to zna, ali umjesto da obavijesti nadlezne da tu nema znaka i da ljudi skrecu u krivi smjer, njima je lakse pisati kazne", upozorava Kokez, koji se ljuti i zbog toga sto mu je policajac napisao toliku kaznu, a mogao mu je dati samo opomenu.

Kaze da mu je policajac rekao da je mogao znati da je ulica jednosmjerna po nacinu kako su parkirana vozila.

"Volio bih znati u kojem to prometnom prirucniku pise", govori Kokeza koji je odmah otisao i u Policijsku postaju Solin, a takoder ce na ovo pisati i zalbe.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali