OČEVID U TIJEKU / Nesreća u Španskom: Auto naletio na djevojku na pješačkom. 'Nije teže ozlijeđena'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Liječnička pomoć je djevojci pružena na mjestu nesreće, a prema prvim informacijama s kojima raspolaže policija, navodno nije teže ozlijeđena

22.11.2023.
21:32
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Automobil je večeras naletio na djevojku na pješačkom prijelazu u ulici Gustava Krkleca u naselju Špansko na zapadu grada.

Zagrebačka nam je policija potvrdila da su dojavu dobili u 19:50 sati. Čitatelji su nam poslali fotografiju s mjesta nesreće i naveli da je riječ o djevojčici, no iz policije kažu da se ipak ustanovilo da je riječ o punoljetnoj osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnička pomoć joj je pružena na mjestu nesreće, a prema prvim informacijama s kojima raspolaže policija, navodno nije teže ozlijeđena.

Očevid je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila nedaleko od pješačkog prijelaza na kojem je instruktor autoškole ranije ove godine naletio na dvije 14-godišnjakinje. Tinejdžerice su s teškim ozljedama završile u bolnici, a iz autoškole su potvrdili da u tom trenutku instruktor nije bio na dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhićen instruktor koji je pregazio djevojčice, prijeti mu oduzimanje licence. Građani: 'Ovo je cesta za vožnju luđaka'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo