TAJNA IZA ZNAKA / Na fotografijama bombaša iz Rijeke u oči upada tetovaža s mističnim simbolom, otkriveno njegovo značenje

Image

Državljanin Njemačke koji je u Hrvatskoj boravio s krivotvorenim papirima i Hrvat s boravištem u Njemačkoj prvi puta su fotografirani prilikom sprovođenja istražnom sucu, a tada je mnogima upalo u oči kako snažniji muškarac s bradom, na glavi ima neobične tetovaže

29.5.2023.
17:31
Play logo

Primorsko-goranska policija izvijestila je u nedjelju da je uhitila dvije osobe koje povezuje sa serijom postavljenih eksplozivnih naprava na području Rijeke od kojih je posljednja eksplodirala u nedjelju oko pola sata nakon ponoći na Pećinama u Rijeci. Dvije osobe, hrvatskog i njemačkog državljanina osumnjičene za postavljanje napravi zatekli su neposredno prije eksplozije, oko ponoći, policijski službenici ispred trgovačkog centra u Kostreni pokraj Rijeke, gdje su ostavili eksplozivnu napravu.

Image
loše im se piše /

Nezapamćeni slučaj potresao Hrvatsku: Postavili bombe i tražili preko 8 milijuna eura, objavljeno kako su operirali

Image
loše im se piše /

Nezapamćeni slučaj potresao Hrvatsku: Postavili bombe i tražili preko 8 milijuna eura, objavljeno kako su operirali

Tražili su milijunske iznose  u kriptovaluti, uz prijetnju da će nastaviti s postavljanjem eksplozivnih naprava, pa i njihovim aktiviranjem ako se ne udovolji zahtjevima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državljanin Njemačke koji je u Hrvatskoj boravio s krivotvorenim papirima i Hrvat s boravištem u Njemačkoj prvi puta su fotografirani prilikom sprovođenja istražnom sucu, a tada je mnogima upalo u oči kako snažniji muškarac s bradom, na glavi ima neobične tetovaže.

Mistično pismo germanskog svećenstva

Riječ je o runama, drevnom i mističnim germanskom pismu koje je koristilo uglavnom svećenstvo u Skandinaviji i drugim područjima germanskih plemena.

Stručnjak za tetovaže za 24sata je potvrdio kako je osumnjičeni na glavi ima čitav natpis iz 10. stoljeća, a runa koja se vidi na vratu naziva se wunjo. Kako svaka runa ima i svoje mistično i simboličko značenje, ova se poistovjećuje sa srećom, užitkom i nadom te harmonijom, prijateljstvom i  uglađenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo