Muškarca mučili i ubili, pa raskomadali njegovo tijelo

shimmer fallback
18.10.2012.
9:35
Play logo

Obezglavljeno truplo muškarca bez odjeće, s odsječenim nogama, pronađeno je u splitskoj lučici Zenta u ponedjeljak poslijepodne. Otkrio ga je slučajni prolaznik. Čovjek je alarmirao policiju, koja je detaljno pretražila teren i u srijedu ujutro, nedaleko od mjesta pronalaska tijela, našla i glavu.

Prije 10-ak dana, nekoliko kilometara istočnije, na plaži Žnjan u moru je pronađena noga, odnosno potkoljenica, za koju se još uvijek ne zna čija je, ali prema mišljenju patologa dr. Antonija Alujevića, kojemu su predani i glava i unakaženo truplo, vrlo je velika vjerojatnost da su pripadali istoj osobi. No, to će službeno moći potvrditi tek kad se usporede DNK profili, odnosno za pet do sedam dana. Tijelo je u visokom stupnju raspadanja i vjerojatno je smrt nastupila prije 15-ak dana. Riječ je o muškarcu starije životne dobi, imao je oko 70 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Čovjek je prvo ubijen, a potom raskomadan. Glava i ekstremiteti uklonjeni su vrlo nestručno, nekakvim predmetom'', izjavio je Alujević. Na trupu, u predjelu prsnog koša, niz je ozljeda, odnosno višestrukih prijeloma rebara. Te je ozljede nesretni muškarac dobio za života, piše Večernji list.

Policija tek treba utvrditi tko je ubijeni muškarac i odakle je more donijelo raspadajuće dijelove tijela. No, odsijecanje glave i nogu upućuje na mafijaško ubojstvo, pa će splitska policija i oko ovoga slučaja imati pune ruke posla.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo