šok u Heinzelovoj / Muškarac priveden pa umro u policijskoj postaji. Prije toga bio kod liječnika, rekli da je dobro

Image
Foto: Goran Stanzl/VLM/PIXSELL

Priveli su ga zbog prijetnji, preventivno stavili lisice te iz policije navode da za vrijeme postupanja policajci nisu primjenjivali tjelesnu snagu prema njemu. No ovo nije prva smrt u policijskoj postaji - prije oko mjesec dana još je jedan muškarac premionuo u policijskoj postaji u Zagrebu koji je bio na triježnjenju

31.3.2023.
9:51
Goran Stanzl/VLM/PIXSELL
VOYO logo

Policijska postaja zagrebačka javlja da je u četvrtak u popodnevnim satima preminuo 46-godišnji muškarac u njihovim prostorijama.

Priveli su ga zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, a pozlilo mu je tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja. Unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći, nije mu bilo spasa, a policajci napominju da za vrijeme postupanja policijski službenici nisu uporabili tjelesnu snagu prema muškarcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preventivno su mu stavili lisice, nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći, piše policija.

Image
Strava! /

Policija privela pijanog muškarca i pritvorila ga radi triježnjenja, kasnije ga našli mrtvog

Image
Strava! /

Policija privela pijanog muškarca i pritvorila ga radi triježnjenja, kasnije ga našli mrtvog

Nakon obavljenog pregleda, otpušten je iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja. Iz policije su istaknuli kako je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku te da nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nešto više od mjesec dana, također je u policijskoj postaji umro 44-godišnji muškarac. Oni su priveli trojicu muškarac, a nakon privođenja policija ih je testirala na alkohol te je svaki od njih imao oko 1,4 promila alkohola u krvi.

U večernjim satima, dok su uhićenima donosili večeru, policajci su pokušali probuditi 44-godišnjeg muškarca, no s obzirom na to da nije davao znakove života, odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je samo mogla konstatirati njegovu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo