MLADIĆ PRETUČEN U VINKOVCIMA JOŠ UVIJEK JE U TEŠKOM STANJU: / 'Tekućina mu se nakuplja oko mozga'

'Mi smo znali da će oporavak potrajati i da bi premlaćivanje moglo ostaviti trajne posljedice.

19.12.2018.
20:49
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivan Mikuljan iz Andrijaševaca, koji je ljetos pretučen u Vinkovcima pri čemu je zadobio ozljede opasne po život, oporavlja se u osječkoj bolnici, no njegovo stanje još je neizvjesno. U Osijek je, pak, prebačen zbog rekontrukcije kostiju lubanje.

Prema riječima njegovih rođaka, 21-godišnjaku se još nakuplja voda oko mozga, te stavraju ugrušci zbog čega je operiran na neurokirurgiji.

''Mi smo znali da će oporavak potrajati i da bi premlaćivanje moglo ostaviti trajne posljedice. On govori i komunicira s nama, čas priča normalno, sve nas prepoznaje i svega se sjeća, a onda u trenutku, kao da mu misli odlutaju i počne govoriti nesuvislo'', opisuje trenutno stanje za 24sata Ivanov rođak dodajući da je to vjerojatno zbog toga jer mu tekućina još pritišće mozak.

''Liječnici ne odbacuju mogućnost još jedne operacije. I ovu su morali odgađati nekoliko puta zbog infekcija koje je imao, između ostalog upale pluća'', kaže rođak.

Brutalna tučnjava u Vinkovcima

Brutalna tučnjava odigrala se u središtu Vinkovaca 22. kolovoza, a prethodio joj je sukob u Rakovcima tjedan ranije. Prema riječima mladih iz Andrijaševaca koji su bili nazočni, sukob je inicirao Domagoj Culej (22), koji je čašom pogodio jednog od mladića u glavu.

Ivan je reagirao jer se radilo o mladiću koji je došao k njima kao gost na proslavu Rokova udarivši Culeja na što mu je ovaj zaprijetio. Tjedan dana kasnije četvoricu mladića iz Andrijaševaca i Rakovca u Vinkovcima je napalo 13 osoba među kojima je bio i Culej.

U općinskom državnom odvjetništvu navode kako se slučaj još istražuje, no poznato je da je Culej dobio prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali