MLADIĆ PRETUČEN U VINKOVCIMA JOŠ UVIJEK JE U TEŠKOM STANJU: / 'Tekućina mu se nakuplja oko mozga'

'Mi smo znali da će oporavak potrajati i da bi premlaćivanje moglo ostaviti trajne posljedice.

19.12.2018.
20:49
Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ivan Mikuljan iz Andrijaševaca, koji je ljetos pretučen u Vinkovcima pri čemu je zadobio ozljede opasne po život, oporavlja se u osječkoj bolnici, no njegovo stanje još je neizvjesno. U Osijek je, pak, prebačen zbog rekontrukcije kostiju lubanje.

Prema riječima njegovih rođaka, 21-godišnjaku se još nakuplja voda oko mozga, te stavraju ugrušci zbog čega je operiran na neurokirurgiji.

''Mi smo znali da će oporavak potrajati i da bi premlaćivanje moglo ostaviti trajne posljedice. On govori i komunicira s nama, čas priča normalno, sve nas prepoznaje i svega se sjeća, a onda u trenutku, kao da mu misli odlutaju i počne govoriti nesuvislo'', opisuje trenutno stanje za 24sata Ivanov rođak dodajući da je to vjerojatno zbog toga jer mu tekućina još pritišće mozak.

''Liječnici ne odbacuju mogućnost još jedne operacije. I ovu su morali odgađati nekoliko puta zbog infekcija koje je imao, između ostalog upale pluća'', kaže rođak.

Brutalna tučnjava u Vinkovcima

Brutalna tučnjava odigrala se u središtu Vinkovaca 22. kolovoza, a prethodio joj je sukob u Rakovcima tjedan ranije. Prema riječima mladih iz Andrijaševaca koji su bili nazočni, sukob je inicirao Domagoj Culej (22), koji je čašom pogodio jednog od mladića u glavu.

Ivan je reagirao jer se radilo o mladiću koji je došao k njima kao gost na proslavu Rokova udarivši Culeja na što mu je ovaj zaprijetio. Tjedan dana kasnije četvoricu mladića iz Andrijaševaca i Rakovca u Vinkovcima je napalo 13 osoba među kojima je bio i Culej.

U općinskom državnom odvjetništvu navode kako se slučaj još istražuje, no poznato je da je Culej dobio prijavu zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali