MLADIĆ KRAO PARFEME U ZAGREBAČKIM TRGOVINAMA: / Šteta je procijenjena na više od 100 tisuća kuna

Image

Iz zagrebačkih trgovina 25-godišnjak je ukrao parfeme vrijedne preko 100 tisuća kuna

11.2.2021.
11:56
Play logo

Zagrebačka policija prijavila je 25-godišnjaka osumnjičenog za krađu 213 parfema vrijednih preko 100 tisuća kuna te 40-godišnjaka koji mu je pomagao u nekoliko krađa. Parfemi su ukradeni tijekom siječnja i veljače u raznim trgovinama u Maksimiru, Malešnici, Španskom, Trešnjevci, Novom Zagrebu i Trnju.

Krađe bi 25-godišnak najčešće činio sam, a u pet navrata ih je počinio u dogovoru s 40-godišnjakom, dok je još nekoliko puta krao parfeme s jednom zasad nepoznatom osobom, precizirala je zagrebačka policija. U nekoliko navrata 25-godišnjak je uoči bijega s plijenom odgurnuo prodavačice kojega su ga uočile i pokušale spriječiti u krađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrao i ruksak iz auta?

Play logo

Uz to, sumnja se da je 25-godišnjak krajem studenoga 2020. iz "peugeota boxer" ukrao ruksak u kojem se nalazila kartica s kojom je neuspješno pokušao platiti artikle u kiosku.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 108.170 kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo