Play ponuda

'OSTALI SMO U APSOLUTNOM ŠOKU!' / Mlada bankarica završila u komi nakon što je pala s balkona u Dubrovniku: 'Ovo su najgori dani u našem životu'

Image
Foto: Instagram

Hitno je prevezena u bolnicu gdje joj je operiran mozak nakon što je odmah pala u komu

7.10.2021.
11:21
Instagram
Play ponuda

Bankarica iz Edinburgha u Škotskoj Jennifer Walsh (22) kobno je završila svoj godišnji odmor u Dubrovniku. Naime, on je nesretno pala s balkona te završila u medicinski induciranoj komi nakon operacije na mozgu, javljaju Edinburgh News i Daily Mail.

Zadobila je dva prijeloma lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba te je slomila sva rebra na lijevoj strani tijela. Hitno je prevezena u bolnicu gdje joj je operiran mozak nakon što je odmah pala u komu.

Walsh je u stabilnom stanju, ali i stavljena u medicinski induciranu komu. Njezini su roditelji doputovali u Hrvatsku kako bi bili uz kćer u bolnici. Budući da Walsh nije imala putno zdravstveno osiguranje, njezina sestra Sara Walsh pokrenula je "fundraising" stranicu kako bi prikupili sredstva za trošak liječenja.

Za sada su prikupili nešto više od 25 tisuća funti. Sara je na Instagramu napisala da su posljednja četiri dana "najgori dani u životu njezine obitelji".

"Ja i moji roditelji ostali smo u apsolutnom šoku, svi smo bili shrvani ovom užasnom viješću ne znajući što će se dogoditi s našom Jen", dodala je.

Play ponuda
Play ponuda