MANIJAK NAPADA STUDENTICE U DOMU NA SAVI / 'Pitao me može li se zadovoljiti pored mene'

Nepoznata osoba već desetak dana uznemirava studentice doma na Savi, a prema objavama na Facebooku, u utorak ujutro manijak je i fizički napao jednu djevojku.

1.4.2015.
15:40
VOYO logo

Studentski dom Stjepan Radić zbog ovih je događaja povećao broj zaštitara te je o svemu obaviještena i policija, a kako bi pomogli angažirao se i muški dio populacije.

U Studentskom domu Stjepan Radić posljednjih desetak dana nepoznata osoba uznemirava djevojke, koje su nekoliko događaja prijavili i upravi, javlja srednja.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli tjedan su se na FB grupi doma neke djevojke požalile na osobu koja im je ulazila u prostorije s tuševima, a ovih dana se nekoliko djevojaka požalilo na to da ih osoba, po opisu ista, zaustavlja pored parkirališta između šestog i sedmog paviljona sa spuštenim hlačama i dobacuje razne stvari", izjavio je Nikola Jazvec, student druge godine Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

'Pitao me može li se zadovoljavati pored mene'

"Prije dva tjedna sam išla prema dućanu izvan doma. Po putu sam primijetila čudnog tipa koji mi je upao u oko jer je jako sporo hodao. U početku sam se prepala da će mi pokušati nešto ukrasti, ali odjednom mi se pojavio pred očima i doslovno me pitao može li se zadovoljavati pored mene. Otišao je čim sam se zaprijetila da ću zvati policiju. Kada sam došla u dućan događaj sam opisala prijateljici koju sam tamo srela pa mi je ona rekla da se njoj to isto dogodilo par minuta ranije", prepričala je jedna studentica, te priznala kako joj nije svejedno, pogotovo kada vidi da se već neko vrijeme to događa i njezinim kolegicama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opis sumnjivca

Prema objavi studentice na Facebooku u utorak u 3 i 35 ujutro nepoznata je osoba i fizički napala njezinu kolegicu, ali detalji ovog događaja još nisu poznati. Iako studenti nisu sigurni radi li se o jednoj ili više osoba objavili su opis prema kojem je glavni sumnjivac visok oko 170 centimetara i ima oko 35, 40 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo