KERUMU U BAZEN HOTELA IZLIO KANTU S 10 LITARA KATRANA: / 'Ne poznajem tog tipa, ali znam zbog čega je ranije bio pritvaran'

Image
Foto: PIXSELL

Muškarac star 44 godine izlio je u bazen Kerumovog hotela u Rogoznici kantu s deset litara katrana i time mu nanio štetu od nekoliko tisuća kuna.

9.11.2018.
11:16
PIXSELL
Play logo

Bivšeg gradonačelnika Splita i poduzetnika Željka Keruma prije dva tjedna neugodno je iznenadio incident u bazenu njegovog hotela Perla u Rogoznici. Dojavljeno mu je tada kako bazenom pliva debeli sloj crnih kemikalija.

Kerum je slučaj odmah prijavio policiji, a odande su u četvrtak izvijestili da će zbog toga podnijeti kaznenu prijavu protiv 44-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari na štetu tvrtke iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Krim-istragom je utvrđeno da je osumnjičeni 44-godišnjak u noći s 21. na 22. listopada, u bazen hotela tvrtke iz Splita, bez posebnog razloga, ubacio kantu zapremnine deset litara ispunjenu tekućim katranom, koji se razlio u gornji i donji dio bazena, pri čemu je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna", otkrila je za Jutarnji list glasnogovornica policije Marica Kosor dodajući kako muškarac niej zadržan u pritvoru te da mu ne može otkriti identitet.

Kerumov komentar

Kerum isprva nije puno želio komentirati, kako je kazao, katran u njegovom bazenu. Poručio je tek da institucije trebaju raditi svoj posao, no potom ipak dodao: "Ne poznajem tog tipa koji je oštetio moj posjed. Ne znam mu ni ime. Nisam s njime nikad u životu imao kontakata ni na osobnoj razini, ni u poslovanju. Samo sam čuo da je riječ o osobi sa psihičkim smetnjama, da je recidivist i da je već više puta bio pritvaran i zatvaran zbog raznoraznih nepodopština i nanošenja štete imovini drugih mještana Rogoznice".

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo