Play ponuda

JEZIVO OTKRIĆE: / Monstrum koji je nožem ubio djecu ispod bombe ostavio poruku supruzi: 'Više te nitko nikada neće zovnuti mama'

Image

Inspektori su rekli kako se iz poruke jasno može iščitati kako je glavni motiv Amira bio taj da se osveti supruzi

15.12.2018.
17:46
Play ponuda

Otkriva se sve više detalja vezanih uz monstruozan zločin koji je potresao regiju. Amir Sović, koji je ubio svoje troje djece, a onda i sebe, ostavio je jezivu poruku nakon zločina.

Image
MAJKA UBIJENE DJECE ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI, OGLASILA SE NJENA SESTRA: /

'Ostavila ga je ne da bi bila s drugim, nego da bi radila'

Image
MAJKA UBIJENE DJECE ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI, OGLASILA SE NJENA SESTRA: /

'Ostavila ga je ne da bi bila s drugim, nego da bi radila'

Dnevni avaz od policijskih je inspektora dobio uvid u ovaj slučaj. Opisali su im kakav su stravičan prizor vidjeli u kući. Zidovi sobe bili su krvavi, a djecu je zaklao kuhinjskim nožem. Dvoje mlađih spavalo je skupa, dok je starije bilo na drugom kauču. Osim užasnog prizora, inspektori su pronašli i bizarnu poruku koju je supruzi ostavio muž prije nego što je i sebi presudio.

'Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio'

"Ne sekiraj se, djeca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na 'drugi svijet'. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, djecu vodim sa sobom, a tebe, k...., nikada nitko više neće zovnuti 'mama'", pisalo je na krvavoj poruci na koju je bila stavljena bomba s skoro izvučenim osiguračem.

Inspektori su rekli kako se iz poruke jasno može iščitati kako je glavni motiv Amira bio taj da se osveti supruzi. Ubojica je već od prije poznat policiji ne samo zbog krađa već i zbog obiteljskog nasilja iz 2016.

Majka hospitalizirana

Neretna žena je hospitalizirana u stanju šoka te je prenočila u psihijatrijskoj bolnici. Djeca i otac bit će pokopani, prema želji majke, u različitim mjestima i na različite dane, piše Dnevni Avaz.

Play ponuda
Play ponuda