Jedna lampa napravila štetu od 17 milijuna kn

shimmer fallback

Policijski službenici završili su očevid nakon velikog požara u prostorijama Lipičkog studenca koji su vatrogasci gasili čak šest sati.

3.1.2012.
9:40
Play logo

Policijskim očevidom utvrđeno je da je do požara koji je u lipičkom Studencu izbio u ponedjeljak došlo uslijed kvara na električnoj instalaciji rasvjete, tj. na jednom rasvjetnom tijelu s fluorescentnom svjetiljkom.

Jedan vatrogasac te jedan zaposlenik i dalje se zbog udisanja dima nalaze u pakračkoj bolnici, dok je jedan vatrogasac pušten kući. U gašenju požara sudjelovalo je 70 vatrogasaca iz nekoliko vatrogasnih društava te 16 vozila. Potrošeno je 200.000 litara vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Nakon obavljenog očevida utvrđeno je da je nastala šteta od 17 milijuna kuna. U tvornici je u tijeku čišćenje pogona za proizvodnju od štete koju je učinio dim.

Podsjetimo, požar u lipičkom Studencu, odnosno u prostoru za pripremu PET ambalaže za proizvodnju izbio je iza sedam sati. Gašenje je trajalo oko šest sati, a u utorak ujutro su svi zaposlenici došli na posao da bi pomogli u čišćenju prostora za proizvodnju.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo