OGLAS

vlasnici u šoku / FOTO Horor na Sajmu knjiga u Puli: Razbješnjeli staford na smrt izgrizao maltezera Ria pred očima vlasnika

Image
Foto: Istra24

Nakon što je staford ubio psića odvukao ga je malo niže do ograde te mu nitko nije mogao prići. Staford se igrao sa svojim plijenom i povremeno napravio krug po dvorištu, a zatim se vratio do psića. Organizatori Sajma su zbog incidenta zatvorili sve ulaze u dvorište DHB-a na sat vremena, odnosno do dolaska predstavnika iz gradskog skloništa

29.11.2023.
18:21
Istra24
VOYO logo

Danas oko 15 sati Sajam knjiga koji se održava u dvorištu Doma hrvatskih branitelja u Puli prekinut je zastrašujućim incidentom. Staford bez povodca i vlasnika uletio je u dvorište i nasrnuo na manjeg psića maltezera Ria koji je bio sa svojim vlasnicima. Okupljeni posjetitelji pokušali su razdvojiti pse, no to je bilo nemoguće prema riječima očevidaca ,javlja Istra24 .

Image
Foto: Istra24
Image
Foto: Istra24

Nakon što je staford ubio psića odvukao ga je malo niže do ograde te mu nitko nije mogao prići. Staford se igrao sa svojim plijenom i povremeno napravio krug po dvorištu, a zatim se vratio do psića. Organizatori Sajma su zbog incidenta zatvorili sve ulaze u dvorište DHB-a na sat vremena, odnosno do dolaska predstavnika iz gradskog skloništa. Oko 16:15 predstavnik azila vrlo je lako uhvatio psa i stavio ga u kombi, a na mjestu događaja intervenirala je i policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Istra24
Image
Foto: Istra24

Prema prvim informacijama staford je navodno vlasnički odnosno ima čip čije se očitanje čeka. Vlasnici maltezera starije su osobe koje su zbog navedenog događaja u velikom šoku.

"Rio je bio pametan kao čovjek", u suzama je rekla vlasnica psa za portal Istra24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Čak 5 tisuća pasa iz cijelog svijeta provelo vikend na Velesajmu: Pokazivali su se i natjecali. Koji je bio najbolji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
default_cta
U klinču
Tjelesna straža
Korgi
Megadance
Maša i medvjed
default_cta
Ljubavna zamka
John wick 2
VOYO logo