DRAMA / Filmska potjera u Zagrebu. Prijetio oružjem, opljačkao ljekarnu, skrivio nesreću pa se dao u bijeg

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac, PIXSELL/Ilustracija

Osumnjičeni je pod nadzorom policije, uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela

15.6.2024.
12:19
Kristina Stedul Fabac, PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Jutros je oko devet sati na Trešnjevci muškarac pokušao opljačkati zlatarnu uz prijetnju vatrenim oružjem te ukrasti nakit i novac. Međutim nakon naguravanja, vlasnik i član obitelji u tome su ga spriječili, a muškarac je pobjegao vozilom s mjesta događaja.

Nakon toga, pljačkaš nije odustao. Odvezao se vozilom do Avenije Većeslava Holjevca ušao u ljekarnu koja se nalazi u sklopu Doma zdravlja gdje je počinio razbojništvo nad tri zaposlenice i otuđio novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dao se u bijeg, prema Jadranskom mostu gdje na nadvožnjaku kod trgovačkog centra uzrokuje prometnu nesreću gdje nalijeće na vozilo ispred sebe, a pri čemu vozačica tog vozila nije ozlijeđena.

Nakon prometne nesreće, izlazi iz vozila i trčeći se udaljava prema nasipu odnosno Sveučilišnoj bolnici. Procjenom policajaca koji su pratili njegovo kretanje, u tom trenutku realizira se njegovo uhićenje s obzirom na to da je tada bila najmanja opasnost za građane i same policijske službenike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je pod nadzorom policije, uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

POGLEDAJTE VIDEO: Epilog filmske potjere u Zagrebu: 'Namjerno se zabio u dva policijska vozila'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo