DUBROVAČKA POLICIJA O PREMLAĆIVANJU SEZONACA: / Dvojica napadača pritvorena, treći će biti optužen za remećenje reda i mira

Image
Foto: foto: čitatelj
2.8.2019.
12:37
foto: čitatelj
Play logo

O brutalnom premlaćivanju dvojice sezonskih radnika iz Slavonije u Dubrovniku, koje se dogodilo u srijedu, danas se oglasila Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. Kako smo prethodno pisali, jednom od dvojice pretučenih sezonaca razbijeni su glava i zubi, a drugi ima hematome po tijelu. Njih su, prema pisanju lokalnih medija, napala trojica Dubrovčanina zaposlena u restoranu od kojih je jedan od prije poznat policiji. Napadnuti sezonci radili su na poslovima iznajmljivanja kajaka.

U priopćenju stoji kako je PU dubrovačko-neretvanska u srijedu uvečer zaprimila dojavu o sukobu više muškaraca u ulici Od tabakerije u Pilama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVONSKI SEZONCI DIVLJAČKI PRETUČENI U DUBROVNIKU: /

'Ne mogu opisati brutalnost tih ljudi, cijelu glavu su mu unakazili'

Image
SLAVONSKI SEZONCI DIVLJAČKI PRETUČENI U DUBROVNIKU: /

'Ne mogu opisati brutalnost tih ljudi, cijelu glavu su mu unakazili'

Sukobili se zbog 'poslovnih interesa'

"Provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je došlo do verbalnog, pa potom i fizičkog sukoba između trojice zaposlenika jednog ugostiteljskog objekta i dvojice zaposlenika trgovačkog društva koje se bavi iznajmljivanjem kajaka u samoj blizini ugostiteljskog objekta (na slici, nap.a.), a povod su poslovni interesi navedenih. Tom prilikom 34-godišnji muškarac iz druge skupine zadobio je teške tjelesne ozljede. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja kako je 34-godišnji zaposlenik ugostiteljskog objekta počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda i kazneno djelo prijetnje na štetu zaposlenika trgovačkog društva, dok je 30-godišnjak iz iste skupine počinio kazneno djelo pomaganja", navodi se u priopćenju dubrovačko-neretvanske policije.

Spomenuti su, stoji dalje u priopćenju, uz kaznene prijave jučer u večernjim satima predani pritvorskom nadzorniku, dok će protiv trećega biti podnesen optužni prijedlog zbog kršenja javnog reda i mira.

Play logo
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo