DUBROVAČKA POLICIJA IMALA JE POSLA S 'DROGOŠIMA': / Uhvatili 17 ljudi s paketićima, jednoga našli dok je obrađivao polje marihuane

Image
Foto: Ilustracija: Ivica Galović/PIXSELL

Šest hrvatskih i 11 stranih državljana PU dubrovačko-neretvanska je prošloga tjedna uhvatila s marihuanom, hašišom, amfetaminima, kokainom i ecstasyjem,

14.7.2020.
10:56
Ilustracija: Ivica Galović/PIXSELL
Play logo

U Dragoviji u Metkoviću policija je uhvatila 32-godišnjaka u obrađivanju indijske konoplje pronađene na dvije odvojene parcele te pronašla ukupno 106 zasađenih i 31 sasušenu biljku indijske konoplje, koje su uz potvrdu oduzete, izvijestila je u utorak policija u Dubrovniku. Pretragom njegovog osobnog vozila pronađena je manja količina marihuane, stoji u priopćenju.

Play logo

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 17 osoba zatečeno je u posjedu različitih vrsta droge - marihuane, hašiša, amfetamina, kokaina, ecstasyja i u proizvodnji indijske konoplje. "Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno ili kazneno sankcionirani", navodi se u priopćenju policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o šest hrvatskih i jedanaest stranih državljana, kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima Republike Hrvatske i na području Metkovića, Korčule, Ploča, Pojezerja, Bačine i Vela Luke. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku i Metkoviću.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo