DOGOVORILI SE PREKO FEJSA / Okrutno ubojstvo supruga isplanirali na društvenoj mreži

Nakon što su policiji ispričali sve o stravičnom zločinu koji su počinili, N. K. (35) i M. O. (26) odlučili su promijeniti ploču i braniti se šutnjom.

8.4.2015.
23:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Međutim, u opširnom iskazu koji su dali na policiji, istražiteljima su objasnili kako su se upoznali i isplanirali okrutno ubojstvo. Nakon što su stupili u kontakt putem Facebooka, navodno je upravo N. K. bila ta koja je supruga nagovorila da M. O. primi u kuću kao radnika koji će mu pomagati dok traju radovi u šumi. On je njezinu ponudu objeručke prihvatio i ubrzo je ušao u život peteročlane obitelji iz vrbovečke Dubrave, piše Večernji list.

Više od godinu dana živio je s njima i besplatno pomagao . M. O. u tom je trenutku takva situacija odgovarala, s obzirom na to da nije imao gdje stanovati. Roditelji su ga se odrekli još kao malenog dječaka i život je proveo uglavnom u udomiteljskim obiteljima, baveći se raznim poslovima.

Iako je tijelo I. K. u bunaru pronađeno u raspadnutom stanju, sumnja se da je bio mrtav već nakon udaraca sjekirom u glavu. Međutim, ubojice su u I. K. ispalili još nekoliko hitaca iz plinskog pištolja te su ga izboli nožem. Nakon toga bacili su ga u bunar. Uhićeni su godinu i pol nakon toga jer je zvjerski čin netko prijavio policiji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali