DAR-MAR U PODSTRANI: Tip zaustavljao aute pa ih oštrim predmetom oštećivao, djevojci i uništio mobitel; Odvezli ga u bolnicu

Image

Policija je utvrdila kako su u Strožancu na dva osobna automobila kojima su upravljali 44-godišnji muškarac i 18-godišnji mladić stakla razbijena,

21.1.2021.
13:01
Play logo

Jednom 28-godišnjem vlasniku automobila vozilo je oštećeno u Srinjanima jer mu je 45-godišnji muškarac, najvjerojatnije oštrim predmetom, razbio stakla na autu i oštetio mu pokopac motora.

Policija je o tome jučer zaprimila dojavu, no nakon toga došlo je više dojava iz Strožanca. Kako piše Dalmatinski portal, dojave su se odnosile na to da muškarac zaustavlja osobna vozila i zatim ih oštećuje oštrim predmetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici druge policijske postaje Split su oko 22.30 sati u Strožancu zatekli 45-godišnjaka te ga uz uporabu sredstava prisile uhitili i priveli u prostorije policije", reklu su iz policije.

Napadača odvezli u bolnicu

Policija je utvrdila kako su u Strožancu na dva osobna automobila kojima su upravljali 44-godišnji muškarac i 18-godišnji mladić stakla razbijena. K tome, utvrđeno je kako je 25-godišnjakinji oštećen mobitel koji joj je muškarac bacio na pod nakon što joj ga je uzeo iz ruke.

Muškarac je, zbog stanja u kojem se nalazio, prevezen na pružanje liječničke pomoći u splitski KBC gdje je i zadržan, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije su poručili da će nad muškarcem naknadno biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje opisanih oštećenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo