Play ponuda

CRNOGORAC UCJENJIVAO PULJANKU: / 'Plati mi još 22.000 eura, ili ću od tvojih golih fotografija napraviti pornić i poslati ga tvom sinu'

Image
Foto: Wikimedia

Državno tužiteljstvo u Rožajama, na sjeveru Crne Gore, na poticaj kolega iz Hrvatske podiglo je optužnicu protiv 60-godišnjeg crnogorskog državljanina N.T.

25.7.2017.
16:57
Wikimedia
Play ponuda

Dubrovački vjesnik piše, pozivajući se na crnogorske medije, kako se optuženoga tereti da je Puljanki prijetio objavom njenih golih fotografija na internetu, a koje je imao u svome mobitelu, tražeći od nje da mu isplati 5.500 eura.

Prijetio da će fotografije poslati njenom sinu i bratu

To nije bilo prvi puta da ju je ucjenjivao istim fotografijama. U prvom navratu, lani je od nje tražio 2.000 eura, no ona mu je tada uplatila preko banke samo 1.000 eura.

Potom ju je ucijenio za 5.500 eura prijeteći da će fotografije poslati njezinom sinu, bratu i prijateljima čije je brojeve telefona uzeo tijekom jednog od njihovih susreta u hotelu Mimoza u Tivtu.

Tužitelju rekao da je novac od Puljanke uzimao na zajam

Prestrašena žena u rujnu prošle godine uplatila mu je najprije 2.000, a zatim još 3.500 eura. No, njemu to nije bilo dovoljno, pa ju je u listopadu prošle godine ponovno ucijenio putem Facebooka tražeći čak 22.000 eura! Dubrovački vjenik piše kako joj je čak zaprijetio da će "od materijala kojeg ima napraviti pornografski film i objaviti ga na internetu".

Ucjenjivač se pred državnim tužiteljem branio tvrdnjom da prema Puljanki, koju je upoznao preko Facebooka, "nije imao zle namjere niti ju je ucjenjivao, nego je novac uzimao na zajam".

Play ponuda
Play ponuda