Crno jutro: Poginula 19-godišnjakinja, druga djevojka teško ozlijeđena

shimmer fallback

Teška nesreća dogodila se u ponedjeljak ujutro u Bjelovaru. Vozač je automobilom udario u ogradu i kuću. Pritom je poginula 19-godišnjakinja, dok je 22-godišnjakinja teško ozlijeđena.

12.1.2015.
9:56
Play logo

Devetnaestogodišnja suvozačica poginula je, a 22-godišnja djevojka teško je ozlijeđena u ponedjeljak u Bjelovaru kada je vozač zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika te udario u metalne ograde i kuću u Ulici Miroslava Krleže, izvijestila je policija.

Izgubio nadzor nad vozilom

Nesreća se dogodila oko 00,35 sati kada je 34-godišnjak vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine u zavoju, na mokrom kolniku izgubio nadzor nad vozilom i sletio izvan kolnika. Nakon toga je udario u betonsko-metalne ograde kuća na broju 141 i 143 te u zid kuće na kućnom broju 143, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava (PU).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ozljede opasne za život zadobila je 19-godišnja suvozačica koja je nakon sat vremena umrla u bjelovarskoj bolnici. Teške tjelesne ozljede zadobila je 22-godišnja putnica, a za vozača ozljede još nisu kvalificirane, dodaje se u priopćenju policije koja će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu.

Devetnaestogodišnja djevojka druga je poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području bjelovarsko-bilogorske PU.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo