Play ponuda

NEOBIČAN INCIDENT / 'Lopove, đubre, svinjo debela!': Zagrepčanka pred djetetom vrijeđala bivšeg, dobila je paprenu kaznu

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prema presudi prekršajne sutkinje u Zagrebu, mora platiti 929 eura kazne, a na presudu se još može žaliti

28.2.2023.
11:25
Ivo Cagalj/PIXSELL
Play ponuda

Neobičan slučaj dogodio se u Zagrebu u svibnju prošle godine. Ispred kuće u Zagrebu 39-godišnjakinja je počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u nazočnosti njihova zajedničkog djeteta (6), prenosi Danica.

Bivšeg supruga vrijeđala je riječima: "Lopove, đubre, svinjo debela, razbit ću te!" To je kod istog prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, u nazočnosti djeteta počinila je psihičko nasilje u obitelji, zaključila je prekršajna sutkinja.

Image
OKRUTNA ZAVJERA /

Određen pritvor ženi osumnjičenoj za pomaganje u pokušaju ubojstva u Španskom

Image
OKRUTNA ZAVJERA /

Određen pritvor ženi osumnjičenoj za pomaganje u pokušaju ubojstva u Španskom

Mora platiti 929 eura kazne

Optužena je priznala da su se posvađali i jedno drugome svašta rekli, ali opovrgava da je to bilo u prisutnosti djeteta. No, ključan je bio iskaz svjedokinje, nove djevojke njezina muža koja je tog dana bila tamo i koja je ispričala što je sve bivša žena izgovorila njezinu dečku.

Policija je prekršajno bila prijavila i supruga napisavši kako je on njoj rekao: "Ne smiješ doći u ulicu, što radiš tu, glupa si, maloumna si!" Sutkinja ga je oslobodila jer su i muž i njegova djevojka to opovrgnuli.

Optužena, prema presudi prekršajne sutkinje u Zagrebu, mora platiti 929 eura kazne, a na presudu se još može žaliti.

Play ponuda
Play ponuda