Play ponuda

Čovjek kojeg je uništila naša krtica odbio Capella

shimmer fallback

Paul Robinson je debitirao za Englesku 2003. godine, a na SP-u 2006. u Njemačkoj je branio u svih pet utakmica. Njegov pad je počeo 2008. protiv Hrvatske nakon što je primio smiješan gol.

8.8.2010.
16:19
Play ponuda

Vratar engleskog prvoligaša Blackburna odbio je poziv u englesku reprezentaciju za prijateljsku utakmicu protiv Mađaraske, koja će se odigrati u srijedu na Wembleyu, te je izjavio kako više nema namjeru igrati za Englesku.

"Tek sada sam u mogućnosti objaviti ovu odluku, jer dosad nisam bio u konkurenciji za reprezentaciju. Ne vidim se u ulozi trećeg ili četvrtog vratara", izjavio je Paul Robinson, koji je u karijeri upisao 41 nastup za reprezentaciju.

30-godišnji Englez je debitirao za nacionalnu momčad 2003. godine, a na Svjetskom prvenstvu 2006. u Njemačkoj branio je u svih pet utakmica.

Njegov pad započeo je nakon kvalifikacijske utakmice za EURO 2008. protiv Hrvatske u Zagrebu kada je promašio loptu koju mu je vraćao Gary Neville, te je ona završila u mreži za vodstvo Hrvatske 2:0.

Posljednji nastup za reprezentaciju Robinson je imao u tim istim kvalifikacijama na gostovanju u Rusiji na kojemu je Engleska izgubila sa 1:2.

Uz Robinsona, Fabio Capello je za dvoboj protiv Mađarske pozvao vratare Birmingham Cityja Bena Fostera i Manchester Cityja Joea Harta.

Play ponuda
Play ponuda