Čokoladni kolačići: Fini čokoladni kolačići

Image
2.4.2021.
16:05
VOYO logo

Kraljica među juhama je svakako juha od rajčice koja je pravo osvježenje za svako godišnje doba, a nakon nje najbolje ide zapečeno povrće sa sirom. Mi vam preporučamo brokulu i cvjetaču. Za kraj se osladite finim čokoladnim kolačićima s kokosom.

Fini čokoladni kolačići

Sastojci za čokoladne kolačiće:

25 dag maslaca 20 dag šećera 1 vanilin šecer 2 jaja 25 dag brašna malo praška za pecivo malo soli 20 dag sjeckane gorke čokolade 20 dag kokosa (ili u pola smjese 10 dag kokosa, a u drugu polovicu 10 dag sjeckanih oraha)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema čokoladnih kolačića:

Maslac i šećer izmiksajte i u smjesu dodajte jaja, sol, brašno s praškom, kokos i čokoladu.

Žlicicom stavljati hrpice na masni papir i pritom pazite da ne budu preblizu jer se tijekom pečenja šire.

Hrpice spljoštite vilicom i pecite dok ne porumene - oko 15 minuta na 180 C.

Ostavite da se hlade na plehu pa ih složite na pladanj.

Juha od rajčice

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juha od rajčice: recept za juhu od rajčice

Image

Juha od rajčice: recept za juhu od rajčice

Zapečena brokula, cvjetača i mrkva sa sirom

ksw
NE PROPUSTI 21. VELJAČE!
VOYO logo
Još iz rubrike