Čokoladni kolačići: Fini čokoladni kolačići

Image
2.4.2021.
16:05
VOYO logo

Kraljica među juhama je svakako juha od rajčice koja je pravo osvježenje za svako godišnje doba, a nakon nje najbolje ide zapečeno povrće sa sirom. Mi vam preporučamo brokulu i cvjetaču. Za kraj se osladite finim čokoladnim kolačićima s kokosom.

Fini čokoladni kolačići

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci za čokoladne kolačiće:

25 dag maslaca 20 dag šećera 1 vanilin šecer 2 jaja 25 dag brašna malo praška za pecivo malo soli 20 dag sjeckane gorke čokolade 20 dag kokosa (ili u pola smjese 10 dag kokosa, a u drugu polovicu 10 dag sjeckanih oraha)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema čokoladnih kolačića:

Maslac i šećer izmiksajte i u smjesu dodajte jaja, sol, brašno s praškom, kokos i čokoladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žlicicom stavljati hrpice na masni papir i pritom pazite da ne budu preblizu jer se tijekom pečenja šire.

Hrpice spljoštite vilicom i pecite dok ne porumene - oko 15 minuta na 180 C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavite da se hlade na plehu pa ih složite na pladanj.

Juha od rajčice

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juha od rajčice: recept za juhu od rajčice

Image

Juha od rajčice: recept za juhu od rajčice

Zapečena brokula, cvjetača i mrkva sa sirom

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo