Play ponuda

Bilićevi izabranici u Puli, cijena i do 120 kuna

shimmer fallback

Cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu A reprezentacija Hrvatske i Češke, koja će se 9. veljače s početkom u 17.

21.1.2011.
21:18
Play ponuda

Nakon što je Pulu posjetilo izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno glavnim tajnikom Zorislavom Srebrićem i povjerenikom za sigurnost Zoranom Cvrkom, počele su završne pripreme oko organizacije prijateljske međunarodne utakmice A reprezentacija Hrvatske i Češke koja će se u srijedu, 9. veljače igrati na gradskom stadionu "Aldo Drosina" s početkom u 17.45 sati.

Sastavljen je Organizacijski odbor koji će voditi brigu o svim pojedinostima glede utakmice, za koju je dogovoreno da će se cijena ulaznica biti od minimalnih 40 do maksimalnih 120 kuna, a moći će se kupiti od 3. veljače na blagajni ispred sjeverne tribine Gradskog stadiona. Već od idućeg tjedna ulaznice će se moći nabaviti i putem interneta na stranici HNS-a.

Premda se nagađalo da će hrvatski reprezentativci prije utakmice boraviti u Rovinju, Srebrić je potvrdio kako će "kockasti" biti gosti Pule već od nedjelje 6. veljače, dok će češki nogometaši u Pulu stići dan uoči utakmice, a obje reprezentacije će biti smještene u hotelu "Histria".

"Vjerujem da ćemo napraviti sve kako bi dostojanstveno ugostili ove dvije reprezentacije u našem gradu s čijom ćemo utakmicom i službeno svečano otvoriti novoizgrađeni gradski stadion", izjavio je pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Play ponuda
Play ponuda