Play ponuda

Amnestirani silovatelj i ubica napao nepokretnu staricu

shimmer fallback

Pre 13 godina počinio zločin u istom selu

29.3.2013.
11:28
Play ponuda

Amnestirani silovatelj i ubica M. M. (34) ponovo je uhapšen zbog sumnje da je 26. marta oko 22 časa pokušao da siluje 89-godišnju staricu u njenoj kući u okolini Beloinja kod Svrljiga.

On je u novembru 2012. amnestiran i pušten iz zatvora, gde je izdržavao kaznu od 12 godina jer je u januaru 2000. u istom selu silovao, pa brutalno ubio Ljubinku Nikodijević (66).

- On se u ušunjao kroz prozor sobe nepokretne starice i napao ju je. Ali u tom trenutku je naišla njena ćerka i on je pobegao i ubrzo je uhapšen - navodi sagovornik Blica, i dodaje da su meštani Beloinja bili u strahu posle puštanja ovog osuđenika iz zatvora.

Uhapšeni je prethodni zločin počinio na brutalan način tako što je Ljubinku Nikodijević 19. januara 2000, pola sata iza ponoći, sačekao staricu, stavio joj ruku na usta i uvukao je u kuću.

Pošto ga je starica grebala i branila se, on je uzeo drvo i brutalno ju je tukao po telu dok se nije onesvestila, da bi je nakon toga silovao. Nakon toga ju je izbo nožem više puta u grudi, kako bi prikrio silovanje, navodi se u sudskoj presudi.

Play ponuda
Play ponuda