34 nova tv kanala na Iskon.tv-u

32 kanala u proširenom TV paketu Iskon.TV Plus – 2 nova kanala u osnovnom paketu – Eurosport 1 na Iskon.TV Playeru

3.10.2011.
12:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iskon je svoju ponudu programa proširio novim televizijskim paketom Iskon.TV Plus koji sadrži 32 nova TV kanala. Novi paket uključuje sportske programe ESPN America i Motors TV, a od filmskih u paketu se nalaze: Sci-Fi Universal, MGM, Cinestar Action&Thriller i Klasik TV. Od dokumentarnih programa Iskonovcima su od sada dostupni Travel Channel, Discovery World i Discovery ID i Da Vinci Learning, a od dječjih programa Nickelodeon, OK Bambino, Disney Junior i Disney XD. Ljubitelji mode, kuhanja i dizajna na Iskon.TV-u sada mogu uživati u Fashion TV, Food Network i Fine Living Network kanalima. Poklonicima glazbe Iskon je pripremio Hit TV, Mezzo i Trace TV Urban.

Osim novih sportskih, filmskih, dokumentarnih, dječjih, i zabavnih kanala, paket uključuje i programe za odrasle: Free X, Dorcel TV i X-Dream, 4 regionalna TV kanala Net, TV Jadran, RI TV i SB TV te 5 stranih nacionalnih programa: RTS, SLO1, Pro Sieben, SAT1 i VOX.

Dodatno, s dva nova kanala, Eurosport 2 i Jabuka TV, Iskon je proširio svoj postojeći osnovni Iskon.TV Start paket, a Eurosport1 od sada je dostupan i putem Iskon.TV Playera koji omogućuje praćenje programa na mobilnim uređajima i računalima.

Svi Iskonovci koji imaju Iskon.TV moći će sljedećih mjesec dana pratiti nove kanale bez dodatne naknade, a nakon toga novi Iskon.TV Plus paket mogu zatražiti po cijeni od 44,91 kn/mjesečno uz ugovornu obavezu na 12 mjeseci ili za 54,91 kn/mjesečno bez ugovorne obaveze.

Popis TV kanala koji su dostupni u novom Iskon.TV Plus paketu potražite ovdje.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali